O nama

Tvrtka se postupno razvijala iz malog obrta, osnovanog 1998. godine pod nazivom „Seg – Krijan“ koje je 2003. godine dobilo naziv Vitalis d.o.o. te se orijentiralo na veleprodaju, maloprodaju i proizvodnju vanjske i unutarnje stolarije.

U naš rad i razvoj poslovanja uloženo je mnogo truda i volje, kako bi ostvarili postavljene ciljeve, te osigurali klijentima zadovoljstvo i kvalitetu. Unatoč ekonomskoj nestabilnosti tržišta, bilježimo konstantan rast obujma poslovanja, čime se potvrđuje naša kvaliteta i dobar glas koji se prepoznaju sve više i na stranom tržištu.

Naš prodajni salon prostire se na 250 m2 gdje imamo izloženo više od 200 vrsta podnih obloga, velik izbor podnih izolacija te više od 30 raznovrsnih modela protuprovalnih, masivnih i suhomontažnih vrata. U asortimanu imamo suhu stolarsku građu, BSH ljepljene grede, KVH grede, brodski pod različiti klasa te za sve asortimane vršimo strojnu obradu kao i uslugu montaže. Tvrtka zapošljava 7 radnika od kojih su većina u dugogodišnjem trajnom zaposlenju što govori o ozbiljnosti učinkovitosti tvrtke.

Iako je drvo tradicionalni materijal, koji se koristi stoljećima, ono se može obraditi na raznovrsne načine i prilagoditi svačijem ukusu. Mi, kao tvrtka koja želi postati lider na tržištu, pratimo sve trendove, cijenimo sve ukuse i donosimo ih direktno u Vaš dom.